ATN Obsidian core

ATN Obsidian Core är tekniken bakom ATN:s Smart HD-optik. Baserat på branchens mest avancerade bildbehandlingsarkitektur, en variation av olika bildsensorer, miljösensorer och ett intuitivt användargränssnitt ligger till grund för denna avancverade plattformsteknik kallad Smart HD Optics.

Processor

Hög prestanda ARM processorer arkitektur. Med två dedikerade noise reduction filters, för att  extra förfinad bildkvalité, byggd på Low Power 32nm CMOS teknologi.
Bildsensorer

Obsidian Core har kapacitet att driva en variation av microbolometric sensors, vilket i dagligt tal är värmesensorer. Detta för att kunna upptäcka allra minsta värmedifferens i den omgivande miljön. Inklusive en Full HD 1920x1080 sensor, optimerad för just mörka miljöer. En knivskarp bild även när det är riktigt mörkt!Display

En HD upplöst display med 4,2 miljoner distinkta färger och gråskala i hela 256 nivåer.

WIFI

WIFI möjliggör direkt streaming av video till din telefon eller surfplatta. Samt direkt enhetsstyrning från din mobil eller surfplatta, enkelt genom ATN Obsidian mobilapp.
GPS

GPS möjliggör geotagging av det inspelade materialet, inklusive identifiering av position, höjd samt rörelsehastighet.

Bluetooth

Bluetooh öppnar upp för en variation av möjligheter för att anslutning till perifera gränssnitt och enhetstillbehör.

Användargränssnitt
Micro HDMI port för direkt streaming av HD-Video till en extern TV eller monitor. Micro USB Power port möjliggör drift från en extern 5-volts strömförsörjning, direkt från väggen! MicroSD kortplats öppnar upp för bild och videoinspelning till ett externt microSD, som du enkelt kan ta ur och sätta direkt i datorn eller annan enhet för att beskåda dina inspelningar eller dela med vänner.


Mjukvara

Om hårdvaran är hjärtat i varje Obsidian core, är mjukvaran dess själ. ATN har ett dedikerat mjukvaruteam som konstant arbetar för att utöka och förbättra kapaciteten i varje enhet. Möjligheten att enkelt kunna uppdatera din enhet, fundamentalt förbättra den och lägga till nya funktioner genom simpel mjukvaruuppdatering är verkligen en stor förmån för varje ATN användare. Ett arbetssätt som gör ATN till en ledande aktör på marknaden.